WATERPOLO
Esports 29/11/2014

El CN Sabadell guanya patint el Mediterrani i reforça el seu liderat de la lliga de waterpolo femení

El CN Mataró La Sirena s'enfila fins a la segona posició gràcies a la derrota del 'Medi'

El Sabadell ha guanyat a la piscina del CE Mediterrani

BarcelonaEl CN Sabadell Astralpool s'ha destacat encara més com a líder de la Divisió d'Honor femenina després de guanyar, no sense patiments, el CE Mediterrani, segon fins aquesta passada jornada. El duel entre primer i segon classificat no ha defraudat a la Josep Vallès. Les jugadores de José Alcázar han jugat un partit magnífic, però les noies de Nani Guiu, al final, han tingut el cap més fred i han aconseguit un triomf vital que les destaca en el liderat i en la lluita per intentar revalidar el títol de Lliga.

La igualtat ha marcat tots i cada un dels períodes del partit. L'1-2 amb que s'ha acabat el primer quart ha estat un gran preludi del que vindria. Han començat més bé les vallesanes en el segon quart, en el qual la portera Cristina Pérez ha aturat dos penals seguits a Jennifer Pareja. Malgrat aquesta petita gesta, el CN Sabadell Astralpool ha pressionat i ha aconseguit anar-se'n de tres (1-4) amb gols de Mati Ortiz i Pili Peña. Lluny de enfonsar-se, les barcelonines s'han alçat amb dos gols de Carla Toha i Elizabeth Hopkins, i han deixat així el 3-4 amb què s'aniria al descans. Després de la represa, Anni Espar, de penal, posava el 3-5, però dos grans gols d'Anna Gual feien pujar el 5-5. Les locals es posaven per davant per segona vegada en el partit amb gol de Laura Vicente. Després, Maica, amb un terrible revers, Teresa Gorría i una altra vegada Maica deixaven el 7-7 amb el qual començaria el decisiu últim període. Aquí ha entrat en escena l'experiència més gran de les noies de Nani Guiu. Després d'una successió de penals i amb el públic bastant calent amb les decisions arbitrals, el CN Sabadell Astralpool conservava el 10-12 i celebrava una treballadíssima victòria.

El CN Sant Andreu ha guanyat per primer cop com a visitant a la piscina del CW Dos Hermanas (12-13). Les de Javi Aznar, que han marxat al descans 6-10 en un primer temps molt mogut i amb molt de ritme, al final han patit per sumar el seu onzè punt i situar-se cinquenes a la taula. Triomf també del CN Terrassa contra un altre rival de la part baixa de la classificació com l'Escola Wat. Saragossa (10-6). El CN Rubí de Javier Rubio ha caigut a la piscina davant un seriós CN Madrid Moscardó (6-11) que s'ha imposat en tots els quarts del partit.

Tancava la jornada l'AR Concepción Ciudad Lineal - CN Mataró La Sirena. Les noies de Florin Bonca no han tingut problemes per vèncer (4-24) el conjunt madrileny i segueixen l'estela del CN Sabadell Astralpool en segona posició amb 15 punts.