Futbol Català
Esports 30/03/2012

La Tercera Divisió comptarà la temporada vinent amb un desfibril·lador a cada terreny de joc

La Federació Espanyola i l'Associació de Futbolistes han arribat a un acord amb l'empresa Oxidoc per subvencionar la distribució d'aparells de tercera generació

Ara
1 min
Un desfibril·lador a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

BarcelonaLa Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) han arribat a un acord per dotar de desfibril·ladors tots els camps de Tercera Divisió de cara a la propera temporada 2012/2013 i completar les quatre primeres divisions estatals. Tal com va avançar l'ARA en exclusiva, l'ens federatiu tenia damunt la taula de reunions l'estudi d'elaboració d'una normativa per obligar els clubs amateurs de Tercera a tenir un aparell desfibril·lador a les seves instal·lacions.

La RFEF subvencionarà, d'acord amb l'empresa Oxidoc, el 100% d'aparells que s'entregaran als clubs de tots els grups de Tercera Divisió. El model de desfibril·lador Zoll –únic de tercera generació– serà el que tindran totes les entitats que actualment no en disposin. Els clubs que sí que en tinguin podran mantenir el seu –com és el cas de la Pobla de Mafumet, Castelldefels o l'Espanyol B, al grup català de Tercera.

Aquest divendres es presentarà l'acord a Barcelona a l'hotel NH Calderón (13.30 hores), amb la presència de David Villa (FC Barcelona) i Sergio Garcia (RCD Espanyol). Encapçalaran l'acte el representant de l'AFE Luis Manuel Rubiales, el portaveu de la RFEF Jorge Carretero i el vicepresident de la Federació Catalana, Joan Soteras.

stats