Pistorius
Esports 11/09/2014

La jutge ajorna fins divendres la lectura del veredicte final sobre Pistorius

Tot i declarar el corredor "no culpable" d'assassinat, encara es manté la possibilitat que Pistorius sigui condemnat per homicidi

Efe
1 min

PretòriaLa jutge del procés contra l'atleta Oscar Pistorius, acusat de la mort de la seva nòvia, la model Reeva Steenkamp, ha posposat fins divendres la lectura del seu veredicte després d'haver exonerat del delicte d'assassinat que li imputava l'acusació pública.

L'exposició ha començat a les 9.30 hora local i s'ha allargat, amb dos breus recessos de cinc minuts, més de tres hores. A les 12.45 (10.45 GMT), s'ha decretat un descans per dinar. La sessió s'ha reprès amb retard, gairebé dues hores després, i transcorreguts tot just vint minuts des del seu reinici, la magistrada, Thokozile Masipa, ha suspès l'acte fins divendres al matí.

Abans de la pausa per dinar, la jutgessa ha declarat al corredor "no culpable" del delicte d'assassinat, pel qual la justícia sud-africana preveu una condemna de cadena perpètua. Tot i això, creu que va disparar la seva arma deliberadament i no per accident, la qual cosa deixa oberta la possibilitat d'una condemna per homicidi que no es coneixerà fins al final de la lectura del veredicte.

stats