Fórmula 1
Esports 11/05/2012

Alonso lidera els primers entrenaments lliures a Montmeló

De la Rosa i Dani Clos, a l'equip HRT, han tingut problemes amb els monocplaces i han ocupat les dues últimes posicions del divendres al matí

M. Molina
1 min
Fernando Alonso, a Montmeló

MontmelóFernando Alonso (Ferrari) ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Fórmula 1 que es disputa aquest cap de setmana a Montmeló. El pilot asturià ha marcat un registre de 1:24.430, quatre dècimes més ràpid que Sebastian Vettel (Red Bull) i que Kobayashi (Sauber). D'altra banda, els catalans Pedro Martínez de la Rosa i Dani Clos (aquest últim, provador de l'equip HRT) han tingut problemes amb els monoplaces i han ocupat les dues últimes posicions.

Alonso ha dedicat els primeres minuts de l'entrenament a fer proves amb el monoplaça, i els últims a fer diversos girs pel circuit. En un d'ells, ha pogut marcar el que de moment és el primer registre. Tanmateix, aquesta és una referència de poc valor, ja que tan sols és la primera de les dues sessions lliures del dia.

En canvi, no han tingut tanta sort Pedro Martínez de la Rosa i Dani Clos. Els dos catalans de l'equip HRT han tingut problemes amb els monoplaces. De la Rosa, a la part final de la recta de meta, ha vist com se li desprenia un element aerodinàmic del cotxe. Mentre a Dani Clos -pilot provador que participa aquest divendres als entrenaments lliures- se li ha aturat el seu HRT a l'entrada del 'pit lane' i ja no ha pogut tornar a sortir.

Després d'aquesta primera sessió, els equips continuaran fent proves als monoplaces i tindran uns nous entrenaments lliures a partir de les 2 de la tarda.

stats