Tenis
Esports 19/04/2012

L'organització 'Amics de la Gent Gran' sorteja una Master Class solidària de Sergi Bruguera

Els fons recaptats amb aquesta iniciativa seran destinats a finançar els programes d'acció social que es desenvolupen en favor de persones grans soles i vulnerables de Catalunya

Ara
1 min

BarcelonaL'organització 'Amics de la Gent Gran' ofereix l'oportunitat als aficionats i aficionades a l'esport d'aconseguir una Master Class particular impartida per Sergi Bruguera. Amb una participació mínima de 10 euros, les persones interessades entraran en el sorteig d'una classe magistral particular amb el doble campió de Roland Garros. Els fons recaptats amb aquesta iniciativa seran destinats a finançar els programes d'acció social que es desenvolupen en favor de persones grans soles i vulnerables de Catalunya.

Aquesta acció, que conjuga els valors de l'esport i la solidaritat amb les persones grans soles, compta amb la col·laboració del Barcelona Open Banc Sabadell 60è Trofeu Conde de Godó. Precisament, del 21 al 23 d'abril Amics de la Gent Gran disposarà d'un espai situat a l'entrada principal del torneig, on els interessats podran inscriure's al sorteig de la Master Class. A més, la pàgina de Facebook d'Amics de la Gent Gran disposarà d'una aplicació per poder participar en el sorteig. El 23 d'abril, dia de Sant Jordi, el mateix Sergi Bruguera visitarà l'estand de l'organització al torneig per fomentar la participació.

El sorteig davant de notari d'aquesta classe magistral amb Bruguera, que s'impartirà a les instal·lacions del Bruguera Tennis Academy a Santa Coloma de Cervelló, es realitzarà el dia 2 de maig. La data de celebració de la Master Class serà decidida entre el mateix Sergi Bruguera i la persona guanyadora.

stats