NATACIÓ SINCRONITZADA
Esports 25/09/2012

Andrea Fuentes: "No volem que se'ns titlli d'ovelles que han patit sota la tutela d'un dictador. Hem triat voluntàriament"

La nedadora diu que ella no ha viscut cap de les experiències que 15 exnedadores asseguren que han viscut amb l'exseleccionadora Anna Tarrés

Ara
1 min
Andrea Fuentes, durant la presentació del nou equip tècnic de natació sincronitzada / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

Sant Cugat del VallèsAndrea Fuentes, nedadora de l'equip de natació sincronitzada, ha parlat després de la presentació del nou equip tècnic del combinat estatal sobre la carta de 15 exnedadores en què acusen de males pràctiques l'exseleccionadora Anna Tarrés.

"Nosaltres estem en un moment en què ens agradaria celebrar el que hem aconseguit i no estar de dol, com sembla que estem. Volem donar un missatge constructivista i desfer-nos d'aquesta destrucció que certa gent està fent. Volem seguir endavant, volem entrenar i guanyar, no volem que se'ns titlli d'ovelles que han patit sota la tutela d'un dictador, perquè nosaltres hem triat aquest camí voluntàriament i hem estat conscients de qualsevol cosa que ha passat. Hem entrenat voluntàriament i hem passat, com tots els esportistes d'elit, moments durs i moments genials. Per guanyar una medalla, cal arribar a certs punts, i n'estem orgulloses", ha dit Fuentes.

La nedadora catalana ha dit que entén "la posició de cadascuna d'elles, que han viscut les seves experiències", però ha assegurat que ella no les ha viscut: "No vull parlar de les experiències personals, perquè de la meitat, ni me'n recordo ni hi era. Cadascú té maneres diferents de veure les conseqüències que han tingut els seus actes. Si elles han marxat de l'equip, ho han fet fa molts anys. La majoria de la gent que signa la carta no ha estat a la selecció i no ha conegut l'Anna. Nosaltres som aquí i seguirem entrenant, que és la nostra feina. Deixem la resta de coses de banda", ha conclòs.

stats