Esports 26/12/2015

Andreu Subies: "Hem de repensar la fórmula actual i prendre decisions en el futur"

Roger Requena
1 min
Andreu Subies, segon per la dreta / EFE

BARCELONAEl president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, s'ha mostrat convençut a l'hora de defensar que fa falta un canvi en el funcionament dels amistosos de la selecció de Catalunya. "És un partit que es tira endavant des de fa temps, però hem de repensar la fórmula actual i prendre decisions en el futur", ha explicat al descans del Catalunya-Euskadi.

Segons Subies, el sistema actual ha d'imitar la societat catalana i anar "avançant i millorant", i per tant ha de deixar obertes les portes a una hipotètica modificació de la disputa d'un sol partit cada any. "No esperava més gent de la que hi ha a l'estadi, és un partit a l'any i costa", s'ha sincerat Subies.

D'altra banda, el president català en funcions, Artur Mas, s'ha referit a l'assemblea que celebrarà aquest diumenge la CUP: "És un dia clau després de tres mesos, hem de deixar que decideixin i, en funció del que diguin, decidirem", ha explicat Mas, que ha reconegut que no se sent "ni optimista ni pessimista" sobre això.

stats