CURSES DE MUNTANYA

Anna Comet segueix brillant a la Transrockies Run dels Estats Units

La catalana lidera la general femenina després de la cinquena etapa

Anna Comet lidera la Transrockies Run als Estats Units després de les primeres etapes
T.p.
17/08/2019
1 min

BarcelonaL'Under Armour Transrockies afronta la sisena i darrera etapa amb la catalana Anna Comet domina la categoria femenina. Comet, que va imposar-se en les primeres quatre etapes femenines, és cinquena a la general quan només queden 36 quilòmetres per disputar-se. La catalana participa en una cursa clàssica en què se sumen un total de 120 milles a Colorado en sis etapes, creuant paisatges icònics del centre dels Estats Units. "Córrer als Estats Units és especial i molt diferent de les carreres europees", ha valorat l'atleta.

La primera etapa, a l'entorn dels 31 quilòmetres, va servir a Comet per adaptar-se a l’alçada i al ritme de carrera dels Estats Units. Però, malgrat que no va forçar la màquina, va situar-se primera en la classificació femenina i en la 15a posició de la general. La segona etapa era de només 21 km, però amb una alçada pròxima als 4.000 m. Comet va adjudicar-se la victòria femenina de la segona etapa i amplia el marge de temps sobre la segona classificada, a 29 minuts. A la tercera, Comet no va fallar de nou malgrat una mica de mal de panxa i a la quarta, una mitja marató de 23km amb un desnivell de 854 metres, va enfilar-se fins la cinquena posició de la general.

La cinquena etapa era de les més dures, amb 39 km i un desnivell de 1250 metres.

La Transrockies Run i la Marathon des Sables eren els dos objectius que Comet tenia al cap els mesos previs a donar llum el seu primer fill. Dies després de celebrar el primer aniversari del seu naixement, Comet està fent realitat un dels seus somnis.

stats