CURSES DE MUNTANYA
Esports 17/08/2019

Anna Comet segueix brillant a la Transrockies Run dels Estats Units

La catalana lidera la general femenina després de la cinquena etapa

T.p.
1 min
Anna Comet lidera la Transrockies Run als Estats Units després de les primeres etapes

BarcelonaL'Under Armour Transrockies afronta la sisena i darrera etapa amb la catalana Anna Comet domina la categoria femenina. Comet, que va imposar-se en les primeres quatre etapes femenines, és cinquena a la general quan només queden 36 quilòmetres per disputar-se. La catalana participa en una cursa clàssica en què se sumen un total de 120 milles a Colorado en sis etapes, creuant paisatges icònics del centre dels Estats Units. "Córrer als Estats Units és especial i molt diferent de les carreres europees", ha valorat l'atleta.

La primera etapa, a l'entorn dels 31 quilòmetres, va servir a Comet per adaptar-se a l’alçada i al ritme de carrera dels Estats Units. Però, malgrat que no va forçar la màquina, va situar-se primera en la classificació femenina i en la 15a posició de la general. La segona etapa era de només 21 km, però amb una alçada pròxima als 4.000 m. Comet va adjudicar-se la victòria femenina de la segona etapa i amplia el marge de temps sobre la segona classificada, a 29 minuts. A la tercera, Comet no va fallar de nou malgrat una mica de mal de panxa i a la quarta, una mitja marató de 23km amb un desnivell de 854 metres, va enfilar-se fins la cinquena posició de la general.

La cinquena etapa era de les més dures, amb 39 km i un desnivell de 1250 metres.

La Transrockies Run i la Marathon des Sables eren els dos objectius que Comet tenia al cap els mesos previs a donar llum el seu primer fill. Dies després de celebrar el primer aniversari del seu naixement, Comet està fent realitat un dels seus somnis.

stats