CICLISME
Esports 07/04/2013

Lance Armstrong demana a la Cort Suprema de Texas la retirada d'una demanda en contra

Ha sol·licitat que sigui retirada la demanda de la companyia SCA Promotions, que demana al ciclista que torni 12 milions de dòlars

Efe
1 min

BarcelonaEl exciclista nord-americà Lance Armstrong ha sol·licitat a la Cort Suprema de Texas que sigui retirada la demanda presentada en contra per la companyia SCA Promotions perquè els retorni 12 milions de dòlars que li van donar com a guanyador del Tour de França.

El passat febrer, la companyia, amb seu a Dallas, va presentar una demanda contra Armstrong i el seu promotor Bill Stapleton per considerar que havien comès "frau" en usar substàncies prohibides en els set Tours de França que va guanyar i que ja li van ser retirats.

Les dues parts han mantingut una disputa legal des de 2005, quan SCA Promotions va intentar no donar-li més diners, cosa que va portar Armstrong a presentar una demanda que es va resoldre quan un any més tard, quan l'empresa va arribar a un acord voluntari per pagar els diners Armstrong i que aquest retirés la demanda. Ara, SCA Promotions argumenta que Armstrong va mentir durant tot el procés per arribar a un acord al testificar sota jurament que no es va dopar, quan ara ho ha reconegut públicament.

La demanda de SCA Promotions és una de les diverses que ja han presentat en contra d'Armstrong les companyies que li van donar diners per haver guanyat el Tour de Francia.

stats