FUTBOL CATALÀ
Esports 18/05/2015

L'Ascó es jugarà l'ascens a Segona B contra el Jumella murcià

El Figueres jugarà contra el Numància B, la Pobla de Mafumet contra el Tuilla i l'Europa con el Jerez de los Caballeros extremeny

Ara
1 min

BarcelonaLa seu de la Federació Espanyola ha estat la seu del sorteig de la fase d'ascens a la Segona Divisió B, amb quatre equips catalans. Com passa en el cas de la lluita per pujar a Segona A, els campions de grup juguen una primera eliminatòria amb partits d'anada i tornada, i en cas de guanyar, ja aconsegueixen l'ascens. Els altres clubs, aquells que han ocupat la segona, tercera i quarta posició, han de superar tres eliminatòries. Els campions de grup que perdin el seu primer duel, passen al bombo amb els altres clubs i encara podran pujar, en cas de guanyar dues eliminatòries.

L'Ascó, campió del grup català, es jugarà l'ascens contra el Jumella. El Castelló, campió valencià, jugarà contra el Linares andalús. I el Formentera, contra el Peña Sport de Tafalla.

Els altres equips catalans han de jugar tres fases per pujar. La Pobla de Mafumet jugarà contra el Tuilla asturià, l'equip on va començar David Villa, amb la tornada a casa. El Figueres haurà de jugar contra el filial del Numància. Finalment, el Jerez de los Caballeros extremeny serà el rival de l'Europa.

Eliminatòries d'ascens a Segona B, ruta dels campions:

Portugalete-Tavalera

Ebro-Varea

Peña Sport-Formentera

Mèrida-Laredo

Mensajero-Pontevedra

Linares-Castelló

Condal-Rayo Majalahonda

Arandina-Algeciras

Ascó-Jumilla

Eliminatòries d'ascens a Segona B:

Osasuna B-A.Malagueño, Sporting San José-San Juan, Durango-Deportivo B, Haro Deportivo-Caudal, Gimnastica Segoviana-Calahorra, Martos-Almansa, Manzanares-Lanzarote, Badajoz-Múrcia Imperial, Ontinyent-San Fernando, Tuilla-Pobla de Mafumet, Tarazona-Llevant B, Àguilas-Gimnastica, Mercadal-Gernika, Figueres-Numància B, Cayón-Navalcarnero, Unión Adarve-Llosetense, Choco-Extremadura, Atl.Sanluqueño-Terol, Cerceda-Logroñes, Sariñena-Quintanar del Rey, Izarra-Novelda, Racing de Santander B-P.Deportiva, Europa-Jerez de los Caballeros, Oviedo B-Arenas, Castillo-Palencia, Marino-San Pedro, Alcobendas-Gerena.

stats