TERCERA DIVISIÓ
Esports 17/05/2015

Ascó, Pobla de Mafumet, Europa i Figueres, representants catalans al play-off d'ascens a Segona B

El Figueres es classifica després d'un empat de quatre equips amb 59 punts

Ara
1 min
El Figueres jugarà el play-off

BarcelonaEl grup V de la Tercera Divisió, aquell amb equips catalans, ha tancat la fase regular amb una darrera jornada en que el Figueres ha aconseguit quedar-se la darrera plaça per jugar el play-off d'ascens. D'aquesta forma, l'Ascó, la Pobla de Mafumet, l'Europa i el Figueres esperen rivals al sorteig d'aquest dilluns a la seu de la RFEF (17.30h). L'Ascó, campió de grup, pujarà per primer cop a Segona B si guanya un duel directe contra un altre campió de grup. Els altres equips han de superar tres eliminatòries.

El Figueres ha guanyat al camp de la Pobla (1-2) i s'ha aprofitat dels altres resultats per fer-se amb la quarta plaça. El Prat ho tenia tot a favor, però ha empatat amb un Castelldefels (2-2) que perd la categoria. El Terrassa ha guanyat a Rubí (2-3) però també queda fora. I el Vilafranca, després de derrotar el Sabadell B per 3-0, també queda fora per culpa dels duels directes en un empat de quatre equips amb 59 punts: Figueres, Terrassa, Prat i Vilafranca.

Perden la categoria el Vilassar de Mar, el Martinenc i el Castelldefels. El Manlleu, 17è després de xx, baixarà també ja que el Sant Andreu ha perdut la categoria a Segona B. Ara, si un club català puja a Segona B, els osonencs salvaran la seva categoria. El Manlleu ha guanyat 1-2 al camp de la Montañesa, però el triomf del Santfeliuenc a Ascó els deixa 17ens.

stats