CALENDARI SOLIDARI
Esports 15/12/2010

Esportistes d'elit col·laboren en un calendari solidari

Crivillé, Blanco, Tibau i jugadors del Barça B, entre d'altres, participen en el calendari de l'Associació per a Discapacitats Jose Luis Sánchez "SOLETE"

Nuria García
1 min
Álex Crivillé ha participat en el calendari solidari de l'Associació per a Discapacitats Jose Luis Sánchez "SOLETE"

BarcelonaL'Associació per a Discapacitats Jose Luis Sánchez "SOLETE" de Lloret de Mar, destinada a persones amb discapacitats psíquiques, ha fet un calendari solidari en què participen diversos esportistes d'elit, com ara Àlex Crivillé, Miquel Molina, Àngel Mullera, Jose Luis Blanco, Rafel Beltran, Ivan Tibau i Enric Sanz. Nois de la cantera del Braça Marc Muniesa, Sergi Roberto i Sergi Gomez i amb el Club de Rem de Santa Cristina. Els esportistes participen al calendari juntament amb els nois de l'associació, creada per pares de fills afectats per discapacitats psíquiques.

Amb aquest calendari, l'associació vol recaptar diners per a les seves activitats extraescolars, casals i d'altres projectes que han engegat, a més de crear un centre ocupacional per donar cobertura a la comarca de La Selva.

El calendari, que té un cost de 8 €, es pot adquirir a diversos punts de venta a Lloret de Mar i a Rubí. A més, contactant via correu electrònic (joseluis.sanchez.solete@hotmail.com) o via telefònica 636935380, l'entitat també pot enviar el calendari contra reemborsament a tot aquell qui el demani.

stats