Futbol Català
Esports 16/02/2012

Un jugador del Matadepera pateix una aturada cardiorespiratòria i es troba en estat crític

Josep Colomer va caure a terra en ple entrenament i la ràpida intervenció dels companys va ser decisiva per salvar-li la vida en primera instància

Ara
1 min
L'equip del Matadepera a Tercera Catalana

BarcelonaL'equip amateur del Matadepera, novè classificat del grup 7 de Tercera Catalana, va fer dimarts passat al vespre el seu primer entrenament dels tres que té habitualment programats durant la setmana. En plena sessió, el jugador Josep Colomer va patir un atac de cor i va caure sobtadament a terra. Dos companys seus, bombers de professió, van reanimar-lo de manera natural, ja que les instal·lacions del club no disposen d'aparell desfibril·lador.

El jugador es troba actualment ingressat en vigilància intensiva i en un estat crític, segons els primers informes mèdics. El futbolista està sota sedació i aquesta tarda se'n preveu una reanimació per conèixer-ne l'evolució real. Colomer va sortir de titular diumenge passat al matí en la victòria del conjunt blaugrana a casa davant el CF Pare Ignasi Puig per 5 a 3. Va disputar mitja part i es va retirar del recinte sense cap tipus d'indicatiu de fatiga ni malestar.

Segons publica avui 'Mundo Deportivo', la ràpida intervenció dels dos companys d'equip i el fet que l'ambulància, propera a les instal·lacions, efectués una ràpida aparició, van ajudar a salvar la vida del futbolista. Colomer va ser traslladat a la Mútua de Terrassa immediatament.

stats