WATERPOLO
Esports 08/03/2014

Un seriós Atlètic Barceloneta supera el Mataró (8-14) i lluitarà per la segona Copa del Rei consecutiva

Marko Petkovic, amb quatre gols, ha estat l'estrella en atac dels mariners

L'Atlètic Barceloneta ha superat el Mataró en la primera semifinal de la Copa del Rei / RFEN

BarcelonaL'Atlètic Barcelona s'ha classificat aquest dissabte per a la final de la Copa del Rei del Waterpolo després de superar, amb solvència, el CN Mataró Quadis (8-14), que s'ha ennuegat amb la fortalesa defensiva plantejada pel vigent campió de la competició i líder invicte de la Divisió d'Honor.

Un estel·lar Marko Petkovic –amb 4 gols– ha liderat l'equip barceloní, que lluitarà per revalidar el títol contra el vencedor de la segona semifinal entre el CN Sant Andreu –amfitrió de la competició– i el CN Sabadell.

En un primer quart molt competit i ofensiu, els del Maresme no s'han deixat espantar pel potencial del líder invicte de la Divisió d'Honor i, gràcies a l'encert d'Ivanovic –autor de dues dianes–, no han perdut la cara al partit disputat a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu. No obstant això, els de Chus Martín han acabat els vuit primers minuts amb un mínim avantatge (3-4).

Davant l'encert golejador del seu rival, els mariners s'han espremut en defensa en el segon quart. El CN Mataró només ha trobat el gol amb un llançament llunyà de Pau Bach, mentre a la seva àrea veia com el serbi Petkovic anotava dos gols que segellaven el 4-7 amb el qual s'ha arribat al descans.

Després de la represa, el vigent campió ha seguit apostant per la fortalesa defensiva com a recepta per assegurar la victòria i ha deixat a les mans de Petkovic la responsabilitat en atac.

El Mataró, molt incòmode, només ha trobat el gol en superioritat. Els gols de Bach i Estrany han acostat els de Jordi Garcia, però Echenique ha segellat el 6-10 amb el qual s'ha arribat al minut 24.

En l'últim quart, l'Atlètic Barceloneta ha sentenciat el marcador amb els gols de Minguell, De Lera i Ubovic i lluitarà aquest diumenge per alçar-se amb la seva segona Copa del Rei consecutiva.