Hoquei Herba
Esports 13/03/2011

L’Atlètic guanya el Complutense i continua a un punt del Club de Campo, que segueix líder

El Polo passa per sobre el Las Palmas i s’aferra a la quarta plaça

Oriol Malgosa
El jugadors de l'Atlètic Terrassa Jordi Carrera.

Matadepera p { margin-bottom: 0.21cm; } Un solitari gol de Jordi Carrera a set minuts del final ha servit a l’Atlètic per aconseguir la victòria contra el Complutense i continuar la seva persecució al Club de Campo. L’equip madrileny ha guanyat l’Egara per 4 gols a 1 però la setmana vinent visitarà l’Atlètic amb la por de perdre la imbatibilitat i el lideratge. Aquesta ha estat una bona jornada pel Polo, que amb una contundent victòria de 8 a 1 contra el Las Palmas es posa a tres punts del seu perseguidor i es confirma en la quarta plaça.

A la lliga, per evitar el descens, el Terrassa ha aconseguit situar-se segon tot i empatar a casa amb el cuer, el Jolaseta. Els de Marc Barrachina sumen ara set punts, un més que el Vallès, el rival del pròxim diumenge. El filial de l’Atlètic ha perdut l'oportunitat de situar-se en la zona noble al perdre per 4 a 3 contra el líder. Tot i aconseguir empatar un 3 a 1 advers, els de Quim Malgosa han acabat perdent i la setmana vinent es jugaran mitja salvació en el derbi contra el Terrassa, que es disputarà a Can Salas.