LIGA BBVA
Esports 17/04/2015

L'Atlètic defensa el tercer lloc a Riazor en un partit declarat d'alt risc

Un aficionat del Deportivo va ser assassinat per ultres madrilenys abans del partit d'anada

Efe
2 min
Aficionats dels Deportivo durant el partit de futbol contra l'Atlètic de Madrid / Paco Campos EFE

BarcelonaL'Atlètic de Madrid defensa aquest dissabte la seva tercera posició de la taula davant del Deportivo de la Corunya amb la mirada exclusivament centrada en aquest duel, tot i la proximitat del derbi a la Lliga de Campions, i amb un rival davant necessitat de triomfs després nou partits sense guanyar. El partit ha estat declarat d'alt risc per la Comissió Antiviolència, després de la mort d'un seguidor corunyès, Francisco Javier Romero Taboada, 'Jimmy', el 30 de novembre a la zona de Madrid Río, en les hores prèvies al partit que va enfrontar els dos equips a la primera volta al Vicente Calderón. No hi ha constància d'un desplaçament organitzat d'ultres de l'Atlètic, segons ha informat la Delegació del Govern a Galícia, i Riazor presentarà una de les millors entrades de la temporada ja que no hi ha localitats disponibles en diverses zones, tot i que no completarà aforament.

Víctor Sánchez del Amo, nou tècnic local, no pot disposar de l'internacional costa-riqueny Celso Borges, sancionat, però recupera el portuguès Luis Carlos Correia, 'Luisinho', que va complir partit de suspensió a Anoeta. El tècnic, que només té una altra baixa, la del polonès Cezary Wilk, ha citat 18 jugadors i l'alineació amb que rebrà l'Atlètic és una incògnita tant en defensa com en atac i només sembla clar que el bosnià Haris Medunjanin suplirà Borges a el centre del camp.

Al davant, l'Atlètic viatja a Riazor des de la tercera posició; sense derrotes en els seus últims nou partits oficials, set d'ells amb la porteria a zero; sense el croat Mario Mandzukic, Mario Suárez i Gabi Fernández, els dos primers per lesió i el tercer per sanció, i amb cinc novetats en l'onze inicial. És un partit "clau" per al conjunt matalasser, segons ha declarat el seu tècnic, l'argentí Diego Simeone, que donarà entrada a l'onze l'uruguaià José María Giménez, Jesús Gámez, el portuguès Tiago Mendes, Saül Ñíguez i Raúl García, tots suplents dimarts passat en el derbi europeu davant el Reial Madrid.

Deportivo: Fabricio; Juanfran o Manuel Pablo, Lopo, Sidnei, Luisinho; Álex Bergantiños, Haris Medunjanin; Lucas Pérez, Fariña, Ivan Cavaleiro; i Oriol Riera.

Atlètic: Oblak; Juanfran, Giménez, Godín, Gámez; Tiago; Raúl García, Koke, Saúl, Arda Turan; i Griezmann.

Àrbitre: Fernández Borbalán (C. Andalús).

Estadi: Riazor.

Hora: 18.00 (Canal + / Gol Televisió)

stats