El Barça d'handbol obre la Superglobe amb triomf contra l'Al-Duhail (38-26)

L'equip blaugrana jugarà aquest dijous les semifinals contra l'Al-Wehda

i
Els jugadors del Barça abans del partit

BarcelonaEl Barça d'handbol s'ha estrenat aquest dimecres a la Superglobe amb una victòria contra l'Al-Duhail SC de Qatar (38-26). L'equip blaugrana ha superat els quarts de final i aquest dijous (19 hores, Barça TV) jugarà les semifinals del Mundial de Clubs contra el conjunt amfitrió, l'Al-Wehda, que s'ha desfet de l'Handebol Taubaté brasiler (30-26).

Després d'arribar al descans amb una diferència de set gols (17-10), el Barça ha fet créixer la renda fins als 9 gols (19-10). L'equip qatarià ha reaccionat amb un parcial de 0-4 que ha ajustat el marcador (19-14). El conjunt català no ha perdut la concentració i ha tornat a eixamplar el seu avantatge per assegurar-se un final de partit còmode.

Àlex Pascual ha sigut el màxim anotador culer amb set gols.