Futbol Sala
Esports 12/06/2013

El Barça Alusport guanya el primer assalt contra ElPozo en un partit molt ajustat (1-0)

Després d'un primer temps sense gols, Jordi Torras ha anotat l'única diana de l'enfrontament, i Sedano ha aturat un penal a Miguelin a falta de 44 segons

Martí Molina
2 min
Jordi Torras

BarcelonaEl Barça Alusport ha aconseguit el primer punt a la final de la Lliga de Futbol Sala després de derrotar ElPozo Múrcia al Palau Blaugrana (1-0). Un solitari gol de Jordi Torras ha desencallat el partit per als de Marc Carmona, que han sabut defensar millor que el seu rival. Paco Sedano, impecable sota els pals, ha salvat l'empat a falta de 44 segons en aturar un llançament de penal de Miguelin.

El primer temps ha estat travat, amb futbol de toc i poques ocasions de gol. El domini ha estat majoritàriament per ElPozo, que ha remenat la pilota en terreny blaugrana, sobretot als primers compassos.

Els dos equips no han arriscat en excés i les dues úniques ocasions clares -a excepció de xuts llunyans- han estat un tir al pal del local Lozano (3') i un mà a mà del visitant Miguelín (18') que ha salvat Paco Sedano.

El segon temps, en canvi, ha estat tot un espectacle. Els dos equips han estirat les línies i les ocasiona han arribat de dues en dues. Primer ha estat Bebe (21') que ha enviat la pilota al pal, i acte seguit Fernandao ha xutat a escassos centímetres del pal.

Lin ha pogut avançar els blaugranes, però el seu un contra un l'ha salvat Rafa (23'). Després, Lozano i Igor no han encertat a marcar quan estaven pràcticament sols davant el porter (25') i Gréllo no ha sabut marcar el primer pels murcians quan Sedano estava batut.

De tot aquest reguitzell de bones ocasions, la que ha acabat entrant ha estat la menys clara de totes, amb un xut de Jordi Torras, creuat, quan estava escorat a la banda dreta (26').

Amb desavantatge, ElPozo ha fet un pas més endavant, mentre els blaugranes han jugat a esperar-los i sortir com bales a la contra. El partit s'ha tornat a calmar i les ocasions han deixat de ser tan escandaloses. Una bona notícia per al Barça Alusport, que ha sabut posicionar bé els jugadors en defensa.

A falta de cinc minuts, l'entrenador Duda no ha tingut més remei que situar el porter jugador a la pista, però els visitants no han pogut disposar d'ocasions clares de gol i només han tingut opció amb tirs llunyans, ben rebutjats per Sedano.

El porter, impecable durant els 40 minuts, s'ha erigit com l'heroi del partit a falta de 44 segons, quan ha aturat un llançament de penal de Miguelin (per mans de Lozano). La pressió del Palau i la bona col·locació del porter han evitat que la pilota es colés al fons de la porteria, i ha permès que el Barça Alusport sumés el primer punt.

Ara la final es trasllada a Múrcia, on es disputaran els dos següents partits (dissabte 15 i diumenge 16).

stats