BARÇA
Esports 06/09/2017

La directiva i Benedito segueixen sense arribar a un acord sobre les dates de la moció de censura

La reunió a les oficines del club acaba sense cap mena d'acord

Ara
1 min
Agustí Benedito i Lluís Geli surten de les oficines del Camp Nou després de presentar la documentació per engegar el vot de censura

BarcelonaLa reunió entre Agustí Benedito i representants del Barça a les oficines del club per tal d'intentar arribar a un acord sobre les dates de recollida de signatures de la moció de censura ha acabat sense acord.

Benedito, que segons els estatuts disposa de 14 dies hàbils per recollir les 16.500 signatures necessàries per iniciar la moció de censura contra la directiva de Josep Maria Bartomeu, va tornar a defensar que els dissabtes no s'han de considerat dies hàbils dins d'aquest termini de 14 dies per recollir signatures, i que aquest termini comença a comptar a partir del dia que va recollir les paperetes. És a dir, considera que disposa de temps fins al 2 d'octubre.

Els representants del Barça es van mostrar disposats a pactar com a data final del procés el 26 de setembre; abans havien defensat que la data final era el dia 19, però en no arribar a un acord global van retirar aquesta proposta. El club ha defensat que davant d'aquest cas, el síndic del soci del Barça haurà de prendre una decisió final.

stats