HOQUEI PATINS
Esports 18/10/2014

Barça i Benfica protagonitzen el tret de sortida a la Lliga Europea d'hoquei patins

Vic i Moritz Vendrell comencen a casa davant rivals assequibles, mentre que a la CERS, a excepció del Reus, els equips catalans s'enfronten a equips portuguesos

Jordi Graell
2 min
El Noia, campió de la Copa Intercontinental

BarcelonaAquest dissabte comencen a rodar les competicions europees d'hoquei patins, en què tant Barça com Noia Freixenet els tocarà defensar els títols aconseguits la temporada passada a la Lliga Europea i a la Copa de la CERS respectivament.

A la Lliga Europea, el Barça protagonitza el plat fort de la jornada, ja que juga al Palau Blaugana contra el Benfica en un duel del grup A que enfrontarà els dos últims campions de la màxima competició europea. En canvi, al grup B el Vic tindrà un debut a priori còmode a casa contra el Ginebra i al grup D el Moritz Vendrell rep la visita del La Vendéenne francès.

Duels catalano-portuguesos a la CERS

A la Copa de la CERS es disputen els partits d'anada de la fase prèvia amb la presència de quatre equips catalans. Excepte el Reus, que afrontarà una eliminatòria pràcticament de tràmit contra el Villach austríac tot i començar a casa, la resta de conjunts catalans haurà d'encarar-se amb equips portuguesos. Mentre que el Noia, en quadre per les baixes de Borja Ferrer -sancionat cautelarment pel CERH per la mossegada a Sergi Panadero- i Francesc Gil juga en primer lloc a la pista del Barcelos, tant el debutant Cafè Crem Calafell Tot l'Any com el Monbus Igualada buscaran un resultat favorable a casa contra l'Sporting de Lisboa i el Turquel respectivament per afrontar amb garanties la tornada a Portugal.

Es recuperen partits pendents de l'OK Lliga

D'altra banda, la cinquena jornada de l'OK Lliga es tancarà aquest diumenge amb l'ICG Software Lleida- Enrile PAS Alcoi i el proper dimarts amb el Calafell-Vic. A més, al mateix dia es recuperaran dos partits pendents d'anteriors jornades entre el Moritz Vendrell i el Liceo i entre el Noia i el MIS Ibèrica Mataró.

stats