BARÇA
Esports 16/08/2016

Missatge clar de Luis Enrique per si Bravo marxa: "Prefereixo tenir tres porters"

El tècnic ha evitat referir-se a la possible marxa del xilè al Manchester City

A.l.
1 min
Luis Enrique, durant la prèvia de la Supercopa

BarcelonaEl tècnic del Barça, Luis Enrique Martínez, no ha volgut parlar sobre una possible marxa de Claudio Bravo al Manchester City. Això sí, si el porter xilè se'n va, el club català acudirà al mercat per buscar un substitut. L'asturià ha estat claríssim en aquest sentit: Jordi Masip no es convertiria en el segon porter de la plantilla. "Prefereixo tenir tres porters al primer equip", ha assegurat.

Com es gestiona el cas Bravo? El club pot imposar el seu criteri o ha de cedir a les pretensions del futbolista? Luis Enrique considera que "no hi ha una fórmula màgica", depèn de cada cas.

L'entrenador blaugrana ha negat que Bravo i Marc-André Ter Stegen hagin exigit ser titulars per seguir al Barça. "Ningú m'ha demanat que vol ser titular, ningú. Sé que tots volen tots els minuts. El debat no ha existit", ha sentenciat abans de deixar clar que hi haurà moviments aviat: "Crec que entraran jugadors i també en sortiran".

Una de les afirmacions clau d'aquesta pretemporada, que el tècnic asturià va pronunciar abans del trofeu Joan Gamper, va ser que té la "millor plantilla" dels tres anys que porta al Camp Nou. "Sé que és una frase que m'acompanyarà durant tota la temporada. Espero que no sigui una càrrega. Ho sento, ho crec cegament. Ara bé, tenir la millor plantilla no vol dir guanyar molts títols", ha explicat.

Contundent ha estat el tècnic sobre la possessió: "És clau en el 95% dels nostres partits, però hi ha partits en els quals la possessió m'interessa un zero 'patatero', m'interessa el resultat".

stats