Futbol femení
Esports 24/05/2022

El Barça comprovarà les seves constants vitals contra el Reial Madrid

Les blaugranes s'entronten al conjunt madrileny en les semifinals de la Copa de la Reina després de la desfeta a la Champions

2 min
Patri Guijarro durant la final

BarcelonaEl cop a Torí va ser dur. Va deixar estabornit el vestidor i el cos tècnic. El Barça ha tingut pocs dies per sobreposar-se a la derrota a la final de la Champions. L'equip de Jonatan Giráldez torna a la competició per a l'últim títol en joc de la temporada: la Copa de la Reina. Les blaugranes marxen aquest dimecres cap a Alcorcón per disputar les semifinals contra el Reial Madrid (21 h, Teledeporte i Esport3). Les blanques han sigut l'únic conjunt estatal que ha posat contra les cordes les culers i ara rebran les subcampiones d'Europa en el moment més baix anímicament del curs.

El Reial Madrid va ser el primer rival aquest any que va aconseguir trencar els esquemes del Barça. Uns primers 45 minuts per oblidar van descol·locar i exasperar les blaugranes, que no van saber sobreposar-s'hi fins al segon temps i capgirar el marcador en el partit d'anada dels quarts de final de la Champions. Les blanques van superar-les en el plantejament tàctic, la intensitat i de cara a porteria. Inhabilitar el mig del camp culer va servir a l'equip d'Alberto Toril per col·lapsar el seu rival al primer temps. A una altra escala, això també és el que va passar a Torí. El Barça va perdre el seu joc innat durant una primera part per oblidar i va veure com l'Olympique de Lió no perdia l'oportunitat de recuperar la corona europea.

Contra el Madrid, el partit és a caixa o faixa i cal una victòria per començar a recuperar l'ànim. Però no hi haurà un dels seus màxims exponents en atac: Graham Hansen és baixa per una lesió al peu dret.

stats