BARÇA
Esports 19/09/2013

La tercera equipació del Barça 2013/14 serà de color negre

Es posarà a la venda a partir d'aquest proper 21 de setembre

Ara
1 min
La tercera equipació del Barça per la temporada 2012/13, de color negre

BarcelonaAquesta temporada el Barça jugarà amb una nova tercera equipació de potent color negre i amb cridaners detalls grocs, segons ha informat el club. La samarreta, que es posarà a la venda a partir d’aquest divendres 21 de setembre, destaca "pel seu modern coll mariner esportiu de color negre, amb un bodi llis negre i ratlles laterals d'un groc vistós". A l'interior del coll i de les mànigues, els aficionats trobaran els colors vermell i groc de la senyera. La temporada 2011/12 el Barça va portar una segona equipació similar, tota de color negre.

Els pantalons de la nova tercera equipació són negres amb una ratlla lateral de color groc a banda i banda. Les mitjanes, de color negre, inclouen a la part posterior els colors de vermell i groc de la senyera.

L'equipació està feta de polièster reciclat, en el marc del compromís de Nike per produir peces d'alt rendiment amb un baix impacte mediambiental. La samarreta i els pantalons de cada equipació es fabriquen amb fins a tretze ampolles d'aigua de plàstic reciclat.

stats