BARÇA
Esports 16/08/2012

"Consolidar el somni", especial inici de Lliga, aquest divendres amb l'ARA

Tito Vilanova afronta el repte de donar continuïtat al millor Barça de la història. Els articulistes d'esports del diari desvelen les claus de la temporada que comença en un especial de 16 pàgines

Ara
2 min
Portada suplement Lliga

BarcelonaL'ARA d'aquest divendres inclourà un especial de 16 pàgines sobre l'inici de la Lliga de futbol. Amb el títol "Consolidar el somni", l'especial inclou les firmes de tots els articulistes d'esports del diari, que esbossen els reptes del Barça per a la temporada que comença.

Xavier Bosch recorda altres períodes de la història del club en què un entrenador ha assumit el càrrec amb una responsabilitat tan gran, i l'editor Ernest Folch analitza quines poden ser les claus de la temporada dins i fora del vestuari. Joan Maria Pou, la veu dels partits del Barça a RAC1, fa seva la part més optimista dels socis i Antoni Bassas traça el camí que portarà de la poètica de Guardiola a la prosa de Vilanova. El cap d'esports de l'ARA, Toni Padilla, mira cap al futur analitzant el calendari d'una temporada en què Barça i Madrid exporten la seva rivalitat a Europa i Albert Solé recorda que vivim l'època daurada de La Masia.

Per saber les claus del sistema tàctic de Tito Vilanova, Natàlia Arroyo desgrana la pretemporada blaugrana. L'aspecte tàctic, de fet, té una doble visió, ja que Ricard Torquemada, l'especialista de la 'Transmissió d'en Puyal" de Catalunya Ràdio, aporta el seu article d'opinió.

Com ja ha passat les darreres temporades, la rivalitat Barça-Madrid articularà part de la Lliga, i Carles Fité aporta les claus de la temporada dels homes de Mourinho des de Madrid. El periodista de Catalunya Ràdio Jordi Borda posa la seva mirada sobre un altre aspecte de la rivalitat, el de la lluita als despatxos i les reunions de la Federació, analitzant la feina que ha fet i haurà de fer la directiva de Sandro Rosell.

Xavier Fina hi diu la seva sobre la temporada de l'Espanyol amb un article d'opinió que acompanya la prèvia de l'equip blanc-i-blau. El corresponsal al País Valencià, Salva Almenar, aporta les claus de la temporada del València i el Llevant.

A més, el futbol català té presència amb la prèvia de la temporada del Sabadell, el Girona i el Barça B a Segona A i un article d'opinió del periodista de TV3 Jordi Sunyer. Els amants del futbol internacional podran saber què en pensa d'aquesta temporada l'especialista de Gol Televisió Axel Torres.

stats