Esports 23/04/2016

El Barça femení visita el cuer per posar pressió l'Athletic

Les blaugranes visiten el Collerense, mentre que l'Espanyol rep el líder de la categoria

Roger Requena
1 min
El Barça femení celebra un gol d'aquest curs

BarcelonaQuan encara resten set jornades per la conclusió de la fase regular de la Lliga femenina, el Barça buscarà aquest diumenge contra el cuer Collerense (12 h) un triomf que li permeti seguir l'estela d'un Athletic que visitarà uns minuts abans l'Espanyol (11.45 h, BeIN Sports).

Les blaugranes, segones amb 59 punts, afrontaran un dels desplaçaments a priori més còmodes del que els resta de curs contra un conjunt que només ha sumat un triomf en tota la temporada, i que amb només 8 punts veu gairebé impossible una salvació que té a 11.

El tècnic Xavi Llorens no podrà comptar per aquest partit amb la portera titular Laura Ràfols, que té un esquinç al turmell, així com amb Esther Romero i Cristina Baudet, que amb problemes musculars s'han afegit a les baixes ja conegudes de Leire Landa i Andreia Norton. Miriam Diéguez, ja recuperada d'uns problemes en un bíceps femoral, és la principal novetat d'una convocatòria on ha entrat la portera del filial Kaely Schmidt.

"Mallorca sempre comporta patiment, haurem de treballar molt en un camp que no està en les millors condicions i que és petit", ha avançat Llorens, que ha demanat a les seves noies "marcar les diferències a la primera part".

L'Espanyol no perd la fe

Més complicat serà el duel que haurà d'afrontar l'Espanyol, que rep un Athletic en forma —tres victòries seguides després de sumar l'única derrota en Lliga del curs—. Les blanc-i-blaves, novenes amb 28 punts, tenen a dos punts la zona de promoció, pel que encara aspiren a acabar el curs entre les vuit primeres.

stats