El Barça goleja amb autoritat el Deportivo (9-0)

L'equip de Cortés ha marxat amb una diferència de set gols al descans

El Barça Femení goleja al Depor

El Barça ho ha tornat a fer. Amb una contundent golejada (9-0) contra el Deportivo Abanca al Johan Cruyff, les blaugranes demostren per enèsima vegada que no tenen rival a la Lliga. Invictes en la competició estatal, l'equip de Lluís Cortés ha marxat amb una diferència de set gols al descans abans d'abaixar el ritme en el segon temps.

En el segon partit consecutiu amb espectadors a l'estadi blaugrana, Mapi León ha sigut l'encarregada d'obrir la llauna als nou minuts de partit. La defensa ha aprofitat una assistència de primeres de Vicky Losada per rematar des del punt de penal i fer el primer de l'equip local. Després de la diana, la sagnia de gols ha començat. El segon ha sigut en pròpia porteria de Villejas després que la defensa no pogués refusar una centrada d'Alèxia Putellas. Les blaugranes, sense sortir pràcticament de l'àrea del Deportivo, han encadenat ocasions de perill que la migcampista de Mollet ha acabat aprofitant. A la mitja hora de partit, Alèxia ha fet el tercer amb un xut potent i escorat a l'escaire dret de la porteria.

Sense deixar temps ni espai per reaccionar, el conjunt de Cortés ha fet pujar el quart al marcador. Després d'una pèrdua de pilota de la defensa del Dépor, Alèxia ha aconseguit recuperar l'esfèrica després de la pressió asfixiant i firmar la nova diana de les locals. Al 37 la diferència al lluminós ha tornat a augmentar per les botes de Jenni Hermoso. La davantera madrilenya ha fet la cinquena diana, instants abans que Iris marquès el sisè en pròpia porta.

Amb la frustració i desesperació present a les cares de les jugadores de Manu Sánchez, Marta Torrejón ha firmat el setè abans que la col·legiada Paola Cebollada assenyalés el camí del vestidor.

Segona part de tràmit

Quan les 22 jugadores han tornat a la gespa, el ritme de partit ha canviat de dalt a baix. L'equip de Cortés no ha desistit en la pressió, però l'ha exercit d'una manera menys contundent. Tot i això, la fam de gols de les blaugranes no estava sadollada i ha arribat el vuitè de les botes d'Alèxia, que ha firmat el seu primer hat trick de la temporada en Lliga. Amb les rotacions i les contínues oportunitats de l'equip local han anat passant els minuts i ha arribat el temps afegit, en què Hermoso ha sentenciat el matx des dels onze metres. Després de ser obstaculitzada dins de l'àrea, la davantera madrilenya ha aprofitat la pena màxima i ha fet pujar el novè i definitiu gol al marcador.