Handbol
Esports 09/12/2012

El Barça Intersport guanya l'Atlètic de Madrid a domicili i es posa mitja lliga a la butxaca (22-25)

Els blaugranes es mantenen invictes a la Lliga Asobal i ja sumen tres punts més que els matalassers. El porter Sterbik ha estat un dels grans protagonistes del partit

Imatge d'arxiu d'un partit entre l'Atlètic de Madrid i el Barça Intersport FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça Intersport ha donat un cop d'autoritat aquest diumenge a Vistalegre després de superar l'Atlètic de Madrid (22-25). Un resultat que amplia l'avantatge dels blaugranes a la Lliga Asobal -ara sumen tres punts més que els matalassers- i que deixa mig sentenciada la competició. Els de Xavi Pascual continuen invictes al torneig de la regularitat.

El primer temps ha estat molt igualat, i malgrat que el Barça ha anat més minuts per davant del marcador, mai no ha tingut un avantatge superior als dos gols. Els matalassers, animats pels 10.000 aficionats que s'han acostat fins al seu pavelló, han aguantat l'embranzida amb una bona defensa i han aconseguit que al descans els blaugranes només guanyessin d'un gol (11-12).

A la represa, el Barça ha intensificat el seu treball en atac per trobar millors opcions de tir, i així ha aconseguit ampliar l'avantatge, tot i que sense marxar mai del tot en el marcador. El porter Sterbik (que la temporada passada jugava a l'Atlètic de Madrid) ha estat impecable sota els pals, mentre que en atac, els de Xavi Pascual s'han fet forts gràcies a l'actuació de Raúl Entrerríos (8 gols) i Rutenka (6 gols).

El Barça Intersport, més sòlid i consistent, ha aguantat la pressió i ha acabat enduent-se la victòria per tres gols de diferència (22-25). La mateixa diferència, tres punts, que separa ara els dos equips a la competició.

BM Atlètic de Madrid 22 - Barça Intersport 25

AT. MADRID (11+11): Dahl, Källman (5), Balic, García (2), Gojun, Jurkiewicz, Barachet (2) (set inicial), Markussen (5), Aguinagalde (2), Lazarov (3), Cañellas (3), Sabanovic.

BARÇA INTERSPORT (12+13): Sterbik, Tomás (2), Gurbindo, Sarmiento (1), Stranovsky (3), Sorhaindo (1), Rutenka (6) (set inicial), Morros, Noddesbo (1), Montoro (2), Rocas, Entrerríos (8).

PARCIALS (5 minuts): 3-3, 3-4, 6-5, 7-6, 9-9, 11-12 (mitja part), 12-14, 12-16, 15-19, 19-20, 21-23, 22-25 (final).

ÀRBITRES: Raluy i Sabroso.