BARÇA
Esports 17/05/2015

"Nobita, Nobita!": així el Barça ha celebrat la lliga de retorn a Barcelona

El Barça tindrà festa fins el proper dijous, quan tornarà a la feina

Albert Llimós
1 min
Busquets, Xavi, Messi, Bartomeu i Luis Enrique, celebrant el títol al vol de tornada

Madrid (enviat especial)El Barça ja torna cap a Barcelona. Els futbolistes campions de lliga, a diferència d'altres anys, no han portat cap samarreta per celebrar aquesta fita. De tornada cap a l'aeroport de Barajas, els jugadors han fet festa grossa dins de l'autobus, festa que s'ha traslladat a la jardinera que els ha portat a l'avió. Aquí s'han repetits els crits de "campions, campions", amb Messi, Piqué i Alves com a jugadors més engrescats.

Josep Maria Bartomeu en canvi, s'ha passat molts minuts atenent ràdios. De fet, ha estat dels darrers en pujar a l'avió, on s'ha fet una foto amb els capitans i Jordi Mestre, vicepresident esportiu, per celebrar el títol. Els jugadors han intentat pujar a l'avió fent una 'conga' amb Mascherano al capdavant, però l'argentí no ha volgut.

Luis Enrique ha participat de la festa dins del vestuari, però davant de les càmeres s'ha mostrat més formal. Ara, just abans de sortir del Calderón s'ha abraçat amb complicitat amb Juan Carlos Unzué, un dels seus ajudants. El tècnic per cert, ha donat festa als futbolistes fins el proper dijous. Els futbolistes del Barça també han utilitzat les xarxes socials per celebrar la lliga. Pots veure com ho han fet aquí. El vol ha sortit amb retard per una restricció de l'aeroport de Barcelona, però la torre de control ha aconseguit finalment permís per sortir més tard del previst.

Al vol de tornada, després de brindar, els jugadors han fet broma amb Josep Maria Bartomeu, cantant "Nobita, Nobita!" en referència al personatge de la sèrie Doraemon. Bartomeu, diuen, s'hi assembla.

stats