LNFS
Esports 06/03/2015

El Barça de futbol sala no pateix a la pista de l'Uruguai Tenerife (1-8)

Malgrat la baixa de Dyego, l'equip de Marc Carmona ja guanyava per 0-6 al descans

El Barça Alusport celebra el triomf

BarcelonaEl Barça ha golejat a la pista de l’Uruguai Tenerife (1-8) i segueix lluitant amb l’Inter Movistar pel liderat de la LNFS. L'equip de Marc Carmona agafa així bones sensacions de cara a la Copa d’Espanya que es jugarà a partir de la setmana vinent a Ciudad Real.

Sense el porter Cristian, que està a la part final de la seva recuperació de la lesió que va patir, ni l’ala brasiler Dyego, el Barça no ha patit per superar un rival molt tou. Al descans, els homes de Marc Carmona ja guanyaven per 0-6 gràcies als gols d'Adasat en pròpia porta, Saad, Lozano (2), Ari i Wilde. A la segona part, l'equip canari s'ha defensat per evitar rebre més gols contra un Barça que ha deixat passar el temps. Ferrao i Lin però, han fet dos gols més (0-8). En els darrers segons, Aythami ha fet l'únic gol local.

El Marfil Santa Coloma rebrà el Peníscola Bodegas Duviro (20.30 h) en un partit on els homes de Xavier Passarius volen demostrar que han recuperar el bon joc.