HANDBOL
Esports 09/02/2019

El Barça perd a la pista del Veszprem (29-26)

El Mundial passa factura a l'equip de Xavi Pascual

Gonzalo Romero
1 min
El Barça perd a la pista del Veszprem (29-26)

BarcelonaReenganxar-se a la rutina dels clubs després d’un torneig de seleccions mai és fàcil. El calendari de l’handbol continental d’elit s’ajusta com pot per tenir-ho tot. Vol el millor espectacle de seleccions i la Lliga de Campions més exigent. Aquesta suma tan poc coherent acostuma a tenir el preu de les lesions i de la manca de ritme. El Barça Lassa va pagar ahir els dos en el seu partit a la pista del Veszprem (29-26).

Els blaugranes van acusar les baixes de Mortensen, KO fins al final del curs, i la del central Palmarsson. Els dos són part fonamental d’un equip que juga de memòria si te totes les seves peces disponibles. El nouvingut Nemnja Ilic aportarà experiència i caràcter a l’extrem, però encara està verd. Amb els recursos ofensius a mig gas, la defensa va sostenir l’equip, que ha arribat amb empat al descans (15-15). El pes de cara a porteria el van portar els eextrem, sense protagonisme dels primeres línies (Víctor Tomás i Aitor Ariño van anotar 4 gols cadascun).

Sense control, el partit es va resoldra de la banda dels hongaresos. El conjunt del vallesà David Davis va saber afinar els xuts i penalitzar les errades dels blaugranes. Derrota que entra en el guió, per rival, seu i moment, i que respecta la condició de líder del Barça. Xavi Pascual haurà d’esperar per celebrar amb victòria els seus 10 anys a la banqueta culer.e

stats