BARÇA
Esports 04/02/2015

Els vicepresidents Javier Faus i Manel Arroyo visiten les seus d'Al Jazeera i Bein Sports

Una delegació del Barça és a Doha amb motiu de la presentació del nou espot de Qatar Airways

Ara
1 min
Javier Faus amb el director de noticies d'Al Jazeera, Ibrahim Helal

BarcelonaEls vicepresidents del Barça, Javier Faus i Manel Arroyo, han visitat aquest dimecres a Doha (Qatar) les seus centrals de les cadenes de televisió d’Al Jazeera i Bein Sports. Aquesta visita s’emmarca en el viatge que una delegació del Club –també han viatjat Neymar Jr i Gerard Piqué- ha fet a Qatar amb motiu de la presentació del nou espot publicitari de Qatar Airways.

La primera visita ha estat a la cadena Bein Sports, a la qual Faus i Arroyo han concedit una entrevista conjunta tant per als programes de Bein Sports News com per a aquells dedicats a la Lliga espanyola amb els quals compta la cadena. Bein Sports compta amb unes audiències de fins a 80 milions d’espectadors en determinades retransmissions esportives.

Un cop finalitzada la visita, Javier Faus s’ha desplaçat fins a la seu central de la cadena Al Jazeera, on ha estat rebut pel director de notícies, Ibrahim Helal. El vicepresident blaugrana ha visitat les redaccions tant de la versió d’Al Jazeera en àrab com de la versió en anglès. Durant la visita, Faus ha lliurat a Helal una samarreta del primer equip de futbol. Al Jazeera és una de les cadenes líders de notícies en l’àmbit mundial, creada l’any 1996.

stats