BARÇA

Adriano rep l'alta mèdica després de recuperar-se d'una alteració del ritme cardíac

Al jugador se li va detectar aquesta alteració durant la revisió mèdica de la pretemporada i va ser sotmès a un estudi electrofisiològic

Adriano Correia ha rebut aquest dimecres l'alta mèdica. El lateral brasiler del Barça era baixa des del 16 de juliol a causa d'una alteració del ritme cardíac que li van detectar durant la revisió mèdica de la pretemporada.

El jugador va set sotmès a un estudi electrofisiològic cardíac és una prova diagnòstica per a pacients que tenen o poden tenir alteracions del ritme cardíac (arítmies). La prova permet conèixer el tipus de gravetat, el lloc del cor on s'originen i els trastorns que produeixen. Aquest estudi va determinar el temps de baixa del jugador, que ara ja podrà reintegrar-se a la dinàmica de grup després d'uns dies en què ja feia part de la sessió d'entrenament amb els companys.

Aquest dimecres el brasiler ja ha completat l'entrenament amb normalitat, mentre que Vermaelen, Neymar i Ter Stegen s'han seguit exercitant al marge dels companys. Luis Enrique ha cridat tres jugadors del filial –Munir, Samper i Sandro– per completar la sessió.