Barça
Esports Barça 27/08/2011

Adriano i Alves també són baixa per dilluns i Guardiola s'haurà de tornar a inventar una defensa

Adriano es va lesionar durant la Supercopa i Alves està sancionat. Amb Piqué i Puyol encara de baixa, la defensa possible seria Dos Santos, Mascherano, Fontàs i Abidal

Albert Solé
1 min
Cesc Fàbregas i Carles Puyol durant l'entrenament.

BarcelonaDesprés de l'entrenament del Barça d'aquesta tarda s'ha sabut que Adriano Correia s'ha lesionat. Una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra el fa ser baixa obligada pel partit de dilluns contra el Vila-real. Aquesta baixa inesperada, sumada a la sanció de Dani Alves, que va veure la cinquena groga en l'últim partit de la Lliga passada i haurà de descansar en el primer d'aquest curs, fa que Guardiola torni a tenir un greu problema per configurar una defensa de garanties. Cal recordar que ni Piqué ni Puyol estan encara recuperats de les lesions, tot i que el capità va fer ahir una part de l'entrenament amb el grup i podria tornar aviat.

Això vol dir que la defensa que s'haurà d'enfrontar al Vila-real podria ser la formada per Abidal al lateral esquerre, Fontàs i Mascherano com a centrals, i Jonathan Dos Santos al lateral dret. El recanvi natural d'Alves per la dreta hauria de ser Martín Montoya, però avui ha jugat els 90 minuts amb el Barça B contra el Vila-real B. Tot i que legalment podria jugar, és poc probable que després de 90 minuts avui, en jugui 90 més el dilluns. L'opció de Dos Santos reciclat al lateral dret no és tan estranya si es té en compte que Guardiola l'ha fet jugar en aquesta posició en molts partits de la gira per necessitat, encara que també podria fer-hi jugar Bartra (central), com ja va fer al Calderón la temporada passada.

stats