Publicitat
Publicitat

BARÇA

El fitxatge podria anunciar-se en les properes hores

Alexis i el Barça arriben a un acord

Per poder fer oficial el fitxatge d'Alexis Sánchez pel Barça, només falta que el davanter xilè acordi amb l'Udinese la seva sortida

El Barça i Alexis Sánchez ja han arribat a un acord. Després de gairebé quatre hores de reunió, el club bluagrana i el representant del jugador, Fernando Felicevich, han deixat enllestit el fitxatge del davanter xilè pel Barça.

Tot ha començat aquest matí cap a les 12. En un hotel de Barcelona s'han reunit Andoni Zubizarreta, Raül Sanllehí, Josep Maria Bartomeu i el representant del jugador, Fernando Felicevich. Primer han arribat Zubizarreta i Sanllehí a l'hotel on està allotjat des de dimecres al vespre Felicevich, i posteriorment s'ha incorporat a la reunió el vicepresident de l'àrea esportiva, Josep Maria Bartomeu.

Els representants del club blaugrana i Felicevich han arribat a un acord pel traspàs del jugador al Barça. Ara doncs, per tal de poder fer oficial el fitxatge, només falta que Alexis Sánchez acordi amb l'Udinese la seva sortida del club italià.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT