El Barça supera el tràmit del Cartagena (3 a 0)

Amb un equip ple de jugadors titulars, Pedro, Tello i Neymar s'erigeixen com a golejadors

A. Llimós
Pedro Rodríguez / Josep Lago / AFP

BarcelonaEl Barça ha superat 3 a 0 el Cartagena a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei i s'ha classificat per a la següent ronda. El conjunt de Gerardo Martino, amb un onze replet de jugadors titulars liderat per Neymar, no ha pogut desplegar el seu millor joc, davant d'un equip rival que s'ha parapetat a la seva àrea i ha intentat evitar la golejada. El primer gol blaugrana no ha arribat fins a la mitja hora de partit, quan Pedro ha aprofitat un servei de Martín Montoya des de la banda dreta i ha marcat el primer gol del duel de Copa. Abans de la diana inicial del canari, Zurdo ha estavellat una pilota al pal dret de José Manuel Pinto, després d'un xut de falta.

El partit ha seguit el mateix guió durant els 90 minuts, el Cartagena amb dues línies molt juntes a la frontal de la seva àrea, i el Barça remenant la pilota a la recerca d'espais. Cesc, Song i Sergi Roberto han estat els encarregats de governar el mig del camp culer, amb Neymar, Pedro i Tello buscant els desmarcatges atacants. En una carrera ràpida, Tello ha buscat una passada horitzontal que ha tocat en el defensa Mariano i ha acabat superant Savu. En els darrers minuts, una jugada d'Iniesta a l'interior de l'àrea l'ha aprofitat Neymar de cap per marcar el seu sisè gol en els darrers tres partits, el primer a la Copa del Rei.

En una jornada solidària, 47.280 espectadors s'han apropat al Camp Nou per veure el partit de Copa, el penúltim de l'any. L'última cita, diumenge a Getafe.