BARÇA
Esports Barça 28/04/2011

Mascherano: "Venir al Barça m'ha fet un jugador més complet"

Javier Mascherano ha parlat per les càmeres del club i ha afirmat que jugant al Barça s'ha convertit en millor jugador gràcies a la gran possessió de l'equip

Redacció
1 min
Mascherano, durant la roda de premsa.

BarcelonaLluny del que es preveia a principi de temporada, Javier Mascherano ha adoptat un paper clau dins l'equip i ha demostrat la seva ràpida adaptació a l'estil de joc del Barça.

En una entrevista a Barça TV, l'argentí reconeix que ser al Barça ha fet que creixi com a jugador i ha fet que canviï la seva manera de jugar. "He hagut d'afegir algunes coses al meu joc, ja que la possessió del Barça fa que participi més del joc", ha dit el jugador a la televisió del club.

També ha declarat que hagués preferit jugar menys però que els defenses Puyol i Abidal no s'haguessin lesionat.

El migcampista també ha destacat que el grup que es va trobar quan va arribar al club blaugrana el va sorprendre per la seva humilitat després d'aconseguir-ho tot.

“Això fa que l’equip avui en dia segueixi sent competitiu més enllà de tot el que ha aconseguit. Això fa més gran un equip”, ha afegit.

Pel que fa a l'última roda de premsa que va fer Mascherano, l'argentí ha dit que es va sorprendre amb l'aplaudiment dels periodistes fruit del discurs sense estridències que va fer l'argentí.

stats