BARÇA
Esports Barça 12/05/2011

Luis Enrique és el favorit per entrenar l'Atlètic de Madrid la temporada que ve

Segons afirma el diari Marca, Luis Enrique, que actualment està entrenant el Barça B, és el favorit per la directiva per substituir Quique Sánchez Flores a la banqueta de l'Atlètic de Madrid

Redacció
1 min
Luis Enrique, que aquesta setmana ha dit que marxa.

BarcelonaL'actual entrenador del Barça B és el més ben posicionat per entrenar l'Atlètic de Madrid la temporada que ve. Tot i que el club matalasser tenia diverses opcions per ocupar la banqueta del Vicente Calderón, l'asturià és la primera opció per la directiva madrilenya i, segons afirma avui el diari Marca, ja estaria tancat.

Luis Enrique acabava contracte el 30 de juny amb el Barça B, i ja havia anunciat fa uns mesos que no continuaria a la banqueta del filial blaugrana, amb el qual ha aconseguit una magnífics resultats durant els dos anys que n'ha estat l'entrenador.

L'Atlètic de Madrid tenia entre mans diverses opcions sobre la taula com Gregorio Manzano, però la seva bona temporada al capdavant del segon equip blaugrana ha fet que el club del Manzanares escollís finalment l'asturià com entrenador pel pròxim curs.

stats