BARÇA
Esports Barça 10/02/2011

Guardiola hauria rebutjat una oferta del Chelsea de 15 milions d'euros

Guardiola, que aquesta setmana ha pactat la seva continuïtat al Barça fins l'estiu del 2012, hauria rebut una oferta del club propietat de Roman Abramòvitx

Redacció
1 min
Pep Guardiola celebra un gol del Barça contra l'Atlètic de Madrid

BarcelonaEl periodista Elías Israel, del portal Sportyou, ha explicat tant al seu mitjà de comunicació com al programa Punto Pelota d'Interconomía que el Chelsea ha treballat fort per fer-se amb els serveis de Pep Guardiola. El periodista madrileny va explicar que els anglesos haurien arribat a oferir 15 milions d’euros per temporada per convèncer el de Santpedor. El Chelsea volia fer-se també amb els serveis de Txiki Begiristain, el qui fou secretari tècnic del club durant les darreres temporades.

Actualment, el tècnic del Chelsea és l'italià Carlo Ancelotti, que malgrat haver guanyat la Lliga la temporada passada no acaba de convèncer a Stamford Bridge. Des de fa temps es parla de l'interès que genera la figura de Guardiola al mercat anglès, però el tècnic català ha deixat clar que la seva prioritat és treballar al club on ha viscut la major part de la seva trajectòria.

stats