Barça
Esports Barça 22/12/2010

El Barça convidarà 70 personalitats del club a la gala de la Pilota d'Or

La FIFA pagarà el viatge, i el club ha convidat tots els expresidents, entrenadors i directors del futbol base, i això inclou Joan Laporta i Johan Cruyff

Toni Padilla
1 min
Artur Mas, reunit amb Joan Laporta (SI). Foto: EFE

BarcelonaSandro Rosell ha reconegut que en la darrera reunió de clubs de la FIFA a Abu Dhabi va demanar poder convidar més persones del que és normal, doncs els tres finalistes són del mateix club.

La FIFA ha acceptat, i el club podrà organitzar una expedició d'unes 70 persones que inclou tots els presidents, tècnics i directors del futbol base vius. A partir d'avui, aquests seran convidats i hauran de confirmar la seva assistència, cosa que inclou Johan Cruyff i Joan Laporta. La idea del club és poder organitzar un avió amb tots els familiars dels finalistes i altres personalitats del club, i fer el viatge d'anada i tornada el mateix dilluns. Rosell ha bromejat en afirmar que "s'ha trobat un patrocinador per al viatge", ja que totes les despeses les pagarà la FIFA.

El cap de setmana anterior a la gala de la Pilota d'Or, el Barça juga a la Corunya, i aquella setmana hi ha Copa del Rei. En espera de saber si el Barça es classifica, la idea és fer el viatge ràpid per no perjudicar la preparació esportiva.

Segons Rosell, aquesta gala és "millor que guanyar una Lliga de Campions", per la qual cosa ha demanat a la FIFA que permeti aquesta expedició com a gran homenatge a una forma de treballar. La idea és tenir representats els principals responsables de l'èxit de la Masia i els familiars dels tres finalistes, Xavi, Iniesta i Messi.

stats