Esports Barça 26/05/2013

El Barça anuncia al seu web el principi d'acord amb Neymar

El FC Barcelona ha anunciat a dos quarts de quatre d'aquesta matinada a la seva pàgina web el principi d'acord per al fitxatge del davanter brasiler Neymar.

Efe / Ara
1 min

Barcelona"Principi d'acord per al fitxatge de Neymar pel FC Barcelona", diu la nota breu amb què el club blaugrana ha anunciat de manera oficial aquesta matinada el fitxatge del jugador brasiler. El jugador, segons el mateix comunicat, signarà un contracte per a les pròximes cinc temporades encara que no esmenta les xifres de l'operació amb el Santos del Brasil, que estarien pels volts de 40 milions d'euros.

"El davanter, de 21 anys, destaca per la seva tècnica depurada, el que li fa ser un jugador desequilibrant i golejador", afegeix la nota. "El seu joc –conclou– és molt vistós i ha rebut molts reconeixements i els elogis del cèlebre Pelé, de qui se'l considera el successor ".

Al seu torn, el mateix jugador ho va anunciar a les xarxes socials: "No aguantaré fins dilluns ... La meva família i amics ja coneixen la meva decisió. Dilluns signaré un contracte amb el FC Barcelona", va dir el davanter brasiler

stats