BARÇA
Esports Barça 12/05/2013

El Barça, campió de Lliga per tercer cop sense necessitat de jugar

Els blaugranes han aconseguit proclamar-se campions de Lliga després de l'ensopegada del Reial Madrid a Cornellà-el Prat contra l'Espanyol (1-1)

Efe
1 min
Aficionats del Barça celebren a Canaletes el campionat de Lliga / MARTA PÉREZ / EFE

BarcelonaEl Barça s'ha proclamat campió de Lliga aquest dissabte a la nit després de veure's beneficiat per l'ensopegada del Reial Madrid a Cornellà-El Prat, on el conjunt de José Mourinho no ha passat de l'empat (1-1) davant l'Espanyol.

Amb el resultat d'aquest dissabte a la nit, l'equip català viatjarà a Madrid com a campió de Lliga per disputar aquest diumenge (19 hores) el ja irrellevant partit contra l'Atlètic de Madrid.

És la tercera vegada en la història que el Barça celebra la Lliga sense haver jugat un partit. La primera vegada va ser a la Lliga de 1991, quan després de perdre 4-0 al camp del Cadis un dissabte, va ser campió de Lliga al dia següent per la derrota de l'Atlètic de Madrid a Sant Sebastià.

Fa quatre temporades, el Barça de Josep Guardiola i Tito Vilanova es va proclamar campió de Lliga un dissabte en què el Madrid va perdre per 3-2 a Vila-real, mentre que el Barça jugava el partit diumenge al camp del Mallorca.

stats