Barça
Esports Barça 04/03/2013

El Barça perd la primera posició del rànquing mundial de clubs que elabora la IFFHS

La llista la lidera el Chelsea, seguit de prop per l'Atlètic de Madrid i el Bayern Munic, considerat el millor club del mes de febrer. El Barça, cinquè, encara ocupa dues posicions més que el Reial Madrid

Efe
1 min
Leo Messi

MadridEl Barça, després de caure davant el Milan a la Lliga de Campions i el Reial Madrid a la Copa del Rei, ha perdut el liderat del rànquing mundial de clubs que elabora la Federació Internacional d'Història i Estadística del Futbol (IFFHS) i que ara encapçala el Chelsea anglès per davant de l'Atlètic de Madrid.

Així mateix, el Bayern Munic, líder de la Bundesliga i amb el pas a quarts de final de la Lliga de Campions molt encarrilat, ha estat considerat el millor equip del mes de febrer.

El Barça ha perdut, després de 22 mesos, la primera posició del rànquing i ha caigut fins a la cinquena plaça, i el Chelsea n'és el líder, cosa que aconsegueix per quarta vegada des del gener del 1991, però necessita progressar a la Copa i a la Lliga Europa per mantenir el comandament.

L'Atlètic de Madrid, segon a la Lliga espanyola i finalista de la Copa del Rei, és segon, però no podrà mantenir la posició en haver caigut eliminat de la Lliga Europa.

El millor conjunt del febrer és el Bayern Munic, després de guanyar tots els seus partits de la Bundesliga, la Copa i la Lliga de Campions.

Tot i el descens de posicions, el Barça encara ocupa una posició més alta que la del Reial Madrid, que és setè:

Classificació

1. Chelsea (ANG) 307,0

2. Atlètic de Madrid (ESP) 304,0

3. Bayern Munic (ALE) 292,0

4. Corinthians (BRA) 287,0

5. Barça (ESP) 283,0

6. Boca Júniors (ARG) 281,0

7. Reial Madrid (ESP) 277,0

8. Juventus (ITA) 241,0

9. Inter de Milà (ITA) 234,0

10. Sao Paulo (BRA) 230,0

stats