BARÇA

Bartomeu, sobre els xiulets: "És normal que hi hagi gent descontenta i que ho expressi"

El president del Barça ha restat importància a la xiulada que ha rebut per part del Camp Nou, quan es projectava el vídeo d'homenatge a Leo Messi

Josep Maria Bartomeu ha restat importància a la xiulada que ha rebut aquest dissabte, després del Barça-Sevilla, mentre es projectava un vídeo d'homenatge a Leo Messi. "És normal que hi hagi gent descontenta i que ho expressi", ha dit en una entrevista a Televisió de Catalunya".

El president intervenia en el vídeo, parlant de Messi i escollint un dels millors gols a la Lliga, el dia que ha superat el rècord de Zarra. "Som un club democràtic i la gent s'expressa com s'ha d'expressar. Entenc que hi ha part dels socis que no estan contents perquè tenim temes per solucionar, com és el cas de la Masia, dels fitxatges o diferents demandes. Però som una junta que estem treballant per solucionar aquests temes", ha afegit Bartomeu.

D'altra banda, el president ha parlat sobre Leo Messi i també ha restat importància a les declaracions d'aquesta setmana, deixant la porta oberta a sortir del Barça a final de temporada. "A Messi el preocupen coses que són extraesportives i estem per ajudar-lo. He dinat aquesta setmana amb el seu pare i m'ha dit que estan molt còmodes a Barcelona. No hi ha cas, el recolzem a ell".

Finalment, i sobre el rècord de Messi superant Zarra, ha comentat: "No hi ha dubte que Messi és el millor jugador de la història. És meravellós, admirable, jove… aquest rècord de Zarra anirà augmentant i pot arribar, el dia que es retiri, a quotes difícilment igualables per ningú".

Les paraules de Zubizarreta
De la seva banda, també ha parlat Andoni Zubizarreta, director esportiu del club blaugrana, que ha esquivat la resposta sobre el vídeo, on també se l'ha xiulat: "En el vídeo ha quedat clar el que és Messi com a futbolista, la connexió amb la grada i amb els seus companys. Aquest gest d'homenatge després del gol, mantejant-lo, espontani, demostra la seva connexió amb el vestidor".