BARÇA
Esports Barça 08/05/2013

Busquets sobre Mourinho: "No sabia que ell fos l'únic en aquest món que pogués parlar de tot"

El jugador de Badia creu que la Lliga és el torneig "més important" i considera que seria "espectacular" sumar quatre títols en cinc anys

Ara
1 min
Sergio Busquets, en roda de premsa

BarcelonaSergio Busquets ha defensat el seu company Andrés Iniesta, a qui José Mourinho va atacar en roda de premsa per haver defensat a Iker Casillas. El migcentre de Badia ha ironitzat sobre l'entrenador portuguès i la seva capacitat per estar en tots els enrenous. "No sabia que ell fos l'únic en aquest món que pogués parlar de tot", ha dit Busquets.

El jugador català ha volgut donar la rellevància que es mereix al títol de Lliga. Per això, ha admès que és una bona idea fer una doble celebraci, una festa al Camp Nou i una rua pels carrers de Barcelona."Seria espectacular guanyar 4 Lligues en 5 anys. És el torneig més important", ha assegurat Busquets. El jugador n'està convençut que la gent "donarà el valor que es mereix" a la Lliga.

Busquets continua treballant per recuperar-se d'una pubalgia que l'ha deixat fora dels terrenys de joc en els últims partits. Tot i les molèsties, el futbolista descarta no anar a la Copa Confederacions. Sobre la possible marxa de Puyol al Milan, que el jugador de la Pobla ha desmentit a través de les xarxes socials, Busquets ha estat rotund. "El veig bé, amb moltes ganes. L'han de frenar perquè es vol recuperar el més aviat possible. Crec que ell ha desmentit els rumors que han sortit i nosaltres estem encantats que pugui estar amb nosaltres molts anys més", ha sentenciat.

stats