Publicitat
Publicitat

Barça

El Comitè d'Apel·lació retira la targeta groga a Leo Messi

El davanter argentí va ser sancionat després de rebre l'impacte d'una ampolla

El Comitè d'Apel·lació ha decidit aquest dijous retirar a Leo Messi la targeta groga que va veure a Mestalla. El Comitè de Competició va mantenir la sanció per perdre temps. L'argentí, que després de la celebració del gol va ser agredit per un aficionat que va llençar-li una ampolla, va quedar-se uns segons aturat mentre es tocava el cap després de l'impacte i l'àrbitre va interpretar que perdia temps.

"La prova videogràfica recull, en efecte, la celebració col·lectiva d'un gol per un gran nombre de jugadors del club i registra, sense solució de continuïtat, l'impacte d'una ampolla d'aigua, de mida inferior a un litre, al cap del jugador sancionat", argumenta la resolució. "D'aquesta seqüència no es desprèn una pèrdua deliberada de temps, sinó una reacció normal en qui ha patit el vandalisme de l'espectador", afegeix el text.

Apel·lació, en canvi, ha confirmat la segona targeta mostrada al madridista Isco, que va ser expulsat per doble amonestació a Màlaga i en conseqüència suspès per un partit.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT