Barça
Esports Barça 19/07/2013

Cristian Tello: "La meva il·lusió és seguir al Barça i no he volgut escoltar cap oferta"

El futbolista ha parlat aquest divendres en roda de premsa

Ara
1 min

BarcelonaCristian Tello, futbolista del Barça, ha parlat aquest divendres en roda de premsa. "L'objectiu d'aquesta temporada és tenir una mica més de regularitat. Cada any que passa és més important per a mi i intentaré tenir una mica més de protagonisme", ha assegurat.

"El meu representant està parlant amb el club i tot va pel bon camí. La meva il·lusió és seguir al Barça i no he volgut escoltar cap oferta", ha recordat. "La competència és dura, però em sento preparat i amb més experiència", ha afegit. "Tant Neymar com tots els jugadors que juguen a la meva posició són els millors jugadors del món, però jo vull seguir treballant al màxim per convèncer l'entrenador i aconseguir oportunitats", ha opinat.

"La plantilla està al marge de les coses que han passat. Tothom ha donat la seva opinió i nosaltres no entrem a valorar-ho", ha dit en relació amb els missatges de Tito Vilanova i Pep Guardiola. "La decisió de Thiago és respectable i li desitjo molta sort al Bayern Munic. Ell pensava que aquí no tindria prou minuts i ha decidit marxar", ha assegurat.

stats