Barça
Esports Barça 21/09/2012

Tito Vilanova: "Leo Messi és el millor jugador del món i, segurament, de la història"

Un dia abans de jugar contra el Granada, l'entrenador del Barça ha parlat en roda de premsa

à. G.
2 min
Tito Vilanova

BarcelonaUn dia abans de jugar contra el Granada, Tito Vilanova ha parlat en roda de premsa. "Leo Messi és el millor jugador del món i, segurament, de la història. Esperem poder gaudir d'ell durant molts anys. Seria una alegria que acabés la seva carrera aquí, però és el club qui ha de decidir com fer els contractes", ha opinat.

"Bartra té opcions de jugar, però fins aquest dissabte no ho decidiré. Els jugadors que porten anys a la casa solen rendir bé, però tampoc es poden posar tots junts", ha opinat l'entrenador, que ha reconegut que David Villa està a punt per ser titular.

"No em preocupa la distància respecte al Reial Madrid, sinó el Granada, que juga bé. Intentarem fer 15 punts de 15 possibles, que no és senzill", ha dit. "Ara mateix no penso en el Reial Madrid, tinc el cap pensant en el Granada", ha explicat l'entrenador, quan ha estat preguntat per l'evolució de Carles Puyol i Gerard Piqué. "El més important és la salut del jugador i mai el forçarem per disputar un partit", ha afegit.

"Del Granada em preocupen moltes coses. És un equip molt ordenat, que surt molt bé a la contra", ha repetit el tècnic del Barça, que ha rebut moltes preguntes relacionades amb el Reial Madrid.

Segons Tito Vilanova, "si hi ha debat entorn de Cesc, ho desconec. No hi ha debat en la meva opinió. No sé què té de dolent que un jugador sigui anàrquic. Ha fet bons partits".

Respecte a l'adaptació d'Alexis Sánchez, el tècnic ha explicat que "l'estil de jugar del Barça és especial i no és senzill adaptar-s'hi".

"Song entén les coses a la primera. No és el típic jugador a qui li has de dir les coses dos cops", ha opinat Tito Vilanova.

stats