Publicitat
Publicitat

BARÇA

Felip Puig: "No pot ser que els que tinguin antecedents estiguin a la grada jove"

El conseller d'Interior recolza la proposta de la grada d'animació del Barça, però diu al programa 8 al dia de 8TV que s'hauran de complir les mesures de seguretat

El conseller d'Interior, Felip Puig, va parlar al programa 8 al dia de 8TV de la grada d'animació que està impulsant el Barça per qual l'equip jugui al Camp Nou. "Nosaltres donem total suport a la grada jove". Això sí, Puig va avisar: "Tenim algun indicador, ja ho vam veure a Mònaco i també en el partit contra el Vila-real. Hem observat que alguns indicadors d'èpoques pretèrites han tornat a aparèixer", va afirmar.

Puig creu que és una bona notícia que el Barça impulsi aquest tipus d'iniciatives: "Tant de bo el Barça tiri endavant la grada jove, perquè tindrà un motor d'animació i de suport a l'equip, però haurem de complir amb les condicions de seguretat". I quines són aquestes mesures de seguretat? "El que diu la Llei. Que no es pugui promoure, ajudar o donar entrades a persones amb antecedents en temes delictius", va dir Puig, que va afegir: "Els que tenen precedents, el que no pot ser és que els veiem un altre cop en aquests projectes".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT