Barça
Esports Barça 19/04/2013

Jordi Roura: "Freixa no volia menysprear la feina anterior, només elogiar la nostra d'ara"

L'ajudant de Tito Vilanova afirma que no té sentit comparar les etapes de Guardiola i Vilanova perquè el cos tècnic actual "també hi era abans". A més, afegeix que la setmana sense partits ha oxigenat els jugadors

Natalia Arroyo
2 min
Jordi Roura, en roda de premsa

BarcelonaLes declaracions de Toni Freixa al programa 'Al Primer Toque' d'Onda Cero han centrat la roda de premsa de Jordi Roura prèvia al Llevant, que no ha pogut evitar comentar la polèmica comparació del portaveu de la Junta blaugrana entre Tito Vilanova i Pep Guardiola. "No crec que en cap cas hagi volgut menysprear la feina anterior, en tot cas elogiar la nostra d'ara. No tindria sentit comparar res perquè nosaltres també hi érem, amb Guardiola", ha apuntat Roura.

L'ajudant de Tito Vilanova ha celebrat el fet d'haver tingut "una setmana neta i llarga, de cap de setmana a cap de setmana" per preparar el partit contra el Llevant (dissabte) i l'eliminatòria contra el Bayern de Munic (dimarts), perquè permet l'equip "fer una planificació d'entrenaments millor i ens oxigena. Els jugadors estan recuperant el to físic".

Sobre l'estat físic de Messi, Roura ha comentat que l'argentí "afronta la seva recuperació amb tranquil·litat i moltes ganes" i, tot i que ha reconegut que, després d'haver començat a entrenar parcialment amb el grup, arriba "molt just" a dissabte, encara no s'ha descartat que pugui disputar alguns minuts contra el Llevant al Camp Nou, per seguir sumant punts en Lliga.

Carles Puyol, operat del genoll, "no arriba a Munic i arribaria molt just per la tornada" contra el Bayern. "Mascherano està evolucionant molt bé, crec que podria arribar, justet, però podria arribar [al segon partit]. En qualsevol cas, s'haurà d'esperar la valoració dels metges", ha afegit l'entrenador.

"Ens falten nou punts per ser matemàticament campions –ha recordat Roura–. Si al final guanyem la Lliga i si ens eliminen a la Champions, dir que només hem guanyat la Lliga amb to despectiu crec que seria un error. Només guanyar la Lliga no està malament".

Per acabar, Roura ha elogiat la capacitat de superació de la plantilla aquest curs 2012/13: "El que millor ha fet el Barça aquesta temporada ha sigut superar les adversitats que apareixen al llarg de l'any".

stats