BARÇA

Messi: "No em penedeixo del que vaig dir la temporada passada. Confio en aquests jugadors i cos tècnic"

El capità dona valor a la Lliga i diu que "no té dubtes" que lluitaran "per tot"

Durant la presentació del primer equip del Barça al Camp Nou, coincidint amb el Trofeu Joan Gamper, Leo Messi tenia el repte de parlar com a primer capità l'any després de referir-se a la Champions com la copa "linda y deseada". Trofeu que no va acabar arribant a les vitrines del Camp Nou. Aquesta vegada, sense ser tan contundent, ha tornat a assegurar que l'equip aspira al títol i ha demanat confiança amb els jugadors i cos tècnic.

"És difícil dir alguna cosa avui després de la temporada passada. Però no em penedeixo de res. Torno a repetir el mateix que vaig dir. Confio en aquesta plantilla, en aquests jugadors, en aquest cos tècnic. No tinc dubtes que junts tornarem a lluitar per tot. La temporada passada va acabar sent una mica amarga per a tots. Però crec que hem de donar valor a la Lliga que vam guanyar. La 8a en 11 anys! Això per a qualsevol club seria grandiós. Potser avui no li donem el valor que mereix, però d'aquí un temps ens adonarem de com és de difícil. Aquest club sempre lluita per tot i aquest any no serà diferent. Estem amb moltes ganes i il·lusions renovades, i espero que vosaltres també. Visca el Barça i visca Catalunya!", ha dit Messi.

El capità ha parlat just després que ho fes l'entrenador, Ernesto Valverde, que ha reconegut que la temporada passada les coses no van acabar com volien, però ha demanat, igual que Messi, el suport dels aficionats.

"Venim d'una temporada en què vam guanyar i vam perdre. Volem guanyar sempre. No ho vam poder o no ho vam saber fer. Comencem un nou any perquè el pròxim mes de maig tornem a tenir les quatre competicions a l'abast. Només ho podem aconseguir amb vosaltres [afició] i amb aquests jugadors. Visca el Barça i visca Catalunya!", ha dit el Txingurri.